BRABANT DEUR, VOOR THE FINISHING TOUCH VAN UW HUIS

Al ruim 25 jaar is Brabant Deur in Eindhoven hét adres voor garagedeuren in alle soorten, maten en designs. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte garagedeur en door de vele opties, kleuren en afwerkmogelijkheden kunnen we uw garagedeur naar uw persoonlijke wens afleveren in een vorm die past bij de uitstraling van uw eigen woonomgeving. Onze professionals staan garant voor vakwerk, veiligheid, wooncomfort, kwaliteit, zijn 24/7 bereikbaar.

Duurzaam, veilig en geïsoleerd

Al onze garagedeuren worden in Nederland gefabriceerd en bestaan uit hoogwaardige materialen.
Naast dat de deuren goed geïsoleerd zijn worden ze standaard geleverd met stevig en veilig hang- en sluitwerk, ze zijn voorzien van een CE-markering. We bieden standaard 2 jaar all-in garantie.

Focus op nieuwe innovaties

Brabant Deur loopt voorop met de nieuwste technologieën zoals de Garagedeuropener met slimme telefoon app, veilig en gemakkelijk in gebruik.
Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van handzenders en deuropeners is een geweldige vooruitgang omdat u geen aparte handzender meer nodig heeft voor het bedienen van uw garagedeur. Met deze slimme garagedeuropener kunt u uw garagedeur openen met behulp van een app op uw eigen telefoon.

De slimme garagedeuropener is ontwikkeld met oog op gebruiksgemak, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat. Zo kunt u:
• Zelf bepalen wie toegang krijgt tot uw garagedeur
• Zicht houden op wie de garagedeur wanneer opent met deze app
• Gasten makkelijk toevoegen en verwijderen uit de app

Deze slimme garagedeuropener app is ook op uw bestaande systeem toe te passen.

Trend van dit moment

Een trend op dit moment is de openslaande garagedeur. Hiermee combineert u het gemak van een loopdeur met de voordelen van een sectionaaldeur. Een modern en straks op maat gemaakt Nederlands product met eigenheid en stijl. De panelen hebben een hoge isolatiewaarde en zijn van nagenoeg onderhoudsvrij materiaal gemaakt. De voordelen: sfeervol, veilig, degelijk en geen jaarlijks schilderwerk.

Storingen

Onze showroom is van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17.00 bereikbaar voor advies, verkoop en service. Voor storingen zijn we 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar via 040-2623930.

U bent van harte welkom

U bent van harte welkom om de uitgebreide collectie te komen bekijken in onze showroom aan de Lage Zijde 1B in Eindhoven. Meer informatie vindt u ook op: www.brabantdeur.nl

Brabant Deur – Lage zijde 1B-Industrieterrein Kapelbeemd Acht- 5626 DL-Eindhoven
info@brabantdeur.nl – 040-2623930