VAN SCHOENENFABRIEK NAAR URBAN BUSINESS COMMUNITY

Bij C’park Bata gaat het om een full-service ervaring

“Welkom in de nieuwe Business Community die Noord-Brabant rijk is. Bestemd voor starters, ondernemers en creatieve geesten! Gevestigd in het voormalig Bata Complex (Best), hebben we ter beschikking: flexplekken, kantoor- en bedrijfsruimten of zelfs hele verdiepingen”.

Voormalig schoenen- en kousenfabriek Bata is het afgelopen jaar omgedoopt tot een bruisende Business Community. Daarmee zijn we het nieuwste creatieve broeinest in de regio Best. Daar werken we, durven we door te ontwikkelen en laten we verblijven samengaan in harmonie met de omgeving en historische waarden van de locatie. Kortom een plek waar echte ondernemers zich vanaf nu zich helemaal thuis voelen. Keuze voor ondernemers-vierkante-meters genoeg want van groot tot klein en van dienstverlening tot ambachtelijk werk alles vindt haar plek op C’park Bata.

C’park Bata vervult de rol van hotelier en connector: banden creëren tussen mensen en bedrijven, dát is de meerwaarde van de Bata business community. Als hotelier bieden wij de ondernemers, haar medewerkers en gasten diverse diensten aan. Van een centrale receptie, vergaderruimten, postverwerking, via groenonderhoud, schoonmaak en afvalverwerking tot een lunchroom waar je naast heerlijke broodjes en een uitgebreide salade een goed gesprek kunt voeren met je gasten en natuurlijk ook je collega huurders. De community is er op (in)gericht om snel verbindingen te leggen en mee te groeien in behoeften en potentie van onze huurders. Iedere maand organiseren we (business)events om de onderlinge band te versterken en persoonlijk contact te stimuleren.

Er is een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. En vormt C’park Bata al vanuit de historie een strategisch zeer gunstige locatie bij o.a. het knooppunt van de Rijkswegen A2 en A58. De aanwezigheid van OV draagt bij aan die optimale bereikbaarheid.

We vergroten de levendigheid, creëren een plek voor (jonge) mensen, starters, ondernemers en creatieve geesten die community minded zijn! We ontwikkelen en implementeren waardevermeerdering van het gebied voor de huidige bewoners, de eigenaar en de gemeente. C’park Bata voegt zo waarde toe aan het gebouw, de omgeving en vooral aan de mens.

Kantoor

Een kantoorruimte moet voelen als je tweede thuis en moet passen als een jas. Bij C’park Bata huur je meer dan alleen een kantoorruimte. Heb je een vergadering of bespreking? Onze vergaderruimtes zijn vrij te gebruiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers en je klanten. Het kleurrijke, industrieel karakteristieke gebouw van C’park Bata maakt een spetterende indruk op jouw klanten.

Bedrijfsruimte

Wat hebben jouw medewerkers nodig om goed hun werk uit te voeren? Daar hebben wij goed over nagedacht! Bij C’park Bata kun je een complete verdieping huren; een hoogwaardige bedrijfsruimte volledig naar jouw inzicht en in je eigen huisstijl. De werkplekken hebben veel lichtinval en kijken uit op een schitterend groene omgeving, er zijn spreekruimtes vrij te reserveren en is er volop ruimte voor vergaderingen.

Ambacht

Het (oude) ambacht is terug van weggeweest. Producten ontwikkelen met je handen, ziel, passie en trots. Een innovatieve ondernemer die zijn ambacht durft te laten zien en samen met andere ondernemers het verschil wil maken.

Flex

Soms is het fijn om te sparren met een gelijkgestemde, nieuwe ideeën en inspiratie op te doen of gewoon elders dan thuis te werken. Flexwerken bij C’park Bata is ideaal voor zzp’ers, freelancers en startups die de volgende stap willen maken. Een flexplek bij C’park Bata zorgt ervoor dat jij de focus kunt leggen op zaken die voor jou belangrijk zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket aan services.