Dineren tussen de kabouters en Hollandse Meesters

Genieten van een uitgebreid gangendiner terwijl je je in een totaal andere wereld waant. Een spektakel waarbij de kabouters over de tafel lopen en je soep geserveerd wordt met een gieter. Dat is Dinner in Motion. Een 360 graden restaurant waar smaak en beleving samenkomen. Dit unieke concept is te beleven in de Piazza, in het centrum van Eindhoven.

Unieke beleving

Spelen met de zintuigen, dat is waar het om draait bij Dinner in Motion. Tijdens deze culinaire ontdekkingstocht dineer je met je medegasten aan één grote tafel terwijl er overal om je heen prachtige beelden worden geprojecteerd. Dit zorgt voor een unieke beleving met bijpassende muziek, speciale effecten en verrassende gerechten die compleet zijn afgestemd op de scènes
van de show.

Smaakvolle kunst

Bij Dinner in Motion geen rechttoe rechtaan gerechten, maar culinaire hoogstandjes met een knipoog. Horecaondernemer en oprichter Bram van der Vorst vertelt: “Je komt naar Dinner in Motion voor een avond uit, om vermaakt te worden. Gekkigheid is daarbij voor ons heel belangrijk. Wij zoeken constant naar manieren om onze gasten een unieke ervaring te bieden. De combinatie van technologie en gastronomie staat daarbij voorop.” Tijdens de show ga je op avontuur vanuit je stoel, proef je de schilderijen van Hollandse Meesters en word je telkens verrast door een andere setting.

De vertrektijden

Het 360 graden restaurant is iedere vrijdag en zaterdag geopend. Met keuze uit twee verschillende aanvangstijden, dineer je met zijn allen aan een grote tafel in een imposante ruimte. Of je nu met een groep komt, met zijn tweeën of zelfs alleen, iedereen is welkom. Van der Vorst: “De gasten vinden het bijzonder, verrassend en gek.” Maar vooral het samen eten en het samen beleven werd erg goed ontvangen: “Mensen wisten niet wat ze meemaakten en vonden het fijn dat met elkaar te kunnen delen. Het gebeurt immers niet dagelijks dat je met 36 mensen aan een tafel plaatsneemt!”

Op doordeweekse dagen is Dinner in Motion geopend voor bedrijven en groepen. Zij kunnen een hele privéruimte reserveren en indien gewenst op maat gemaakte intro-projecties aan de show toevoegen. Leuk als bedrijfsuitje, zakendiner of familie-event. Ook tijdens speciale evenementen, zoals Dutch Design Week of Glow, opent Dinner in Motion haar deuren voor het brede publiek.

The perfect match

De Piazza is voor Dinner in Motion de ideale locatie: het is dichtbij het station, dichtbij de parkeergarages én bevindt zich midden in de binnenstad van Eindhoven. Daarnaast is het restaurant met haar oppervlakte van 1000 m² groot genoeg om flink uit te pakken. Naast twee spectaculaire dinerruimtes is er tevens een grote foyer met bar aanwezig. Zo kun je na de show nog even nagenieten met een drankje.
Met Eindhoven als technologiestad is Dinner in Motion een match made in heaven. En afgaand op de recensies is het concept ‘leuk, leuker, leukst’. Genoeg reden dus om snel te reserveren!