Met deze meubelen zit je relaxt deze zomer

Echo Wonen Veldhoven is de woonwinkel in de regio met een ruime keuze uit 50 boxsprings, 120 bankstellen 200 vloerkleden, 600 stoelen, 125 eethoeken, 145 fauteuils, 240 kasten, 120 relaxfauteuils, 5500 accessoires, en veel meer om je volledige huis in te richten alles te zien in de oude Velasques sigaren fabriek van 7000m2 aan de provincialeweg 65 te Veldhoven.

Zitmeubelen

Zitmeubelen moeten mooi en betaalbaar zijn maar ook functionaliteit is belangrijk, dat weten wij als geen ander. Denk aan relaxfuncties in banken en fauteuils, waarmee je met een druk op de knop languit kunt relaxen! Daarbij is het wel belangrijk dat het meubel bij je past! daarom zijn veel zitmeubelen in de collectie aan te passen naar je specifieke wensen, in kleur en maatvoering soms kun je zelfs uw arm- en rugleuning kiezen.

Eethoeken

Eethoeken worden steeds belangrijker in het huis doordat er aan gewerkt, geleefd, en gegeten word daarom wil men ook de tafel die precies bij hem of haar past daarvoor hebben wij een ruime collectie maatwerktafels, die op elke gewenste afmeting te leveren zijn, van krasvast Lamulux of in vele houtsoorten en alles in vele kleuren en afwerkingen met houten of metalen onderstellen. Daarbij nog de keuze uit vele comfortabele eethoekstoelen met of zonder armleuning in alle kleuren en materialen die je maar kunt bedenken.

Boxsprings

Boxsprings, je kent ze wel van vakantie, zo’n bed waarvan je denkt had ik die thuis maar, dan hebben wij voor je in onze budgetserie al een complete boxspring v.a. 495.- . Maar ook voor de veeleisende slapers is keuze genoeg uit o.a. Velda, Ubica, Tempur Eastborn en meer.

Relaxen

Relaxen doen we allemaal, de één op de bank de ander in een fauteuil en voor de professionele relaxer is er de relaxfauteuil. Bij ons de keuze uit 120 relaxfauteuils van vlot eigentijds uit voorraad tot traditioneel volledig op maat gemaakt en thuis geïnstalleerd, alles is mogelijk.

Woonaccessoires

Woonaccessoires, zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit een woonwinkel bij ons kun je dan ook een middag rond dwalen om ideeën op te doen en je te laten verrassen door onze gigantische collectie woonaccessoires.

Teamwork

Teamwork is waarmee het hier gemaakt word, magazijn, werkplaats, vrachtwagen, kantoor en winkel allemaal Echo mensen in de weer om jouw woondroom mee waar te maken. Vanaf het idee wat jij kreeg in de winkel of thuis Gegoogeld had en meebracht naar de winkel totdat wij het bij je kwamen leveren, Via de voordeur of met onze verhuislift buitenom omdat het niet in de lift past wij hebben altijd een oplossing daag ons uit en loop eens binnen in Veldhoven.