Comfortabel wonen? Schakel een professional in!

Verhuizen, een huis verbouwen of een nieuw huis kopen; je doet dit hooguit een paar keer in je leven. Een spannende tijd breekt aan waarin je plannen maakt en je je een voorstelling probeert te maken van je nieuwe thuis. Maar voor de meesten van ons brengt het ook een flinke dosis keuzestress met zich mee, want er moeten in korte tijd veel belangrijke beslissingen worden genomen. Inspiratiebronnen zijn er tegenwoordig volop in de vorm van woonprogramma’s op TV of interieurfoto’s op Internet. Maar hoe kies je daaruit datgene waar jij je voor langere tijd prettig bij voelt? Iets wat niet alleen mooi is, maar ook naadloos aansluit op jouw behoeften? Dat blijkt vaak minder makkelijk dan het lijkt.

Laat je hierbij helpen door een professional van Profita. Wij ontvangen je graag in onze recent vernieuwde moderne showroom voor een ongedwongen gesprek over je persoonlijke woonwensen. Onze stylisten spreken alle ideeën rustig met je door en komen met een doordachte aanpak. Zo hoef je niet bang te zijn om een verkeerde aankoop te doen en kun je straks ontspannen genieten van het eindresultaat.

Benieuwd hoe we dat doen?

Onze adviseurs kennen uitstekend de weg in onze uitgebreide collectie en zijn je persoonlijke gids bij het selecteren van de juiste producten, kleuren en materialen. We denken met je mee in de keuze voor de mooiste vloer en de juiste oplossing voor jouw ramen. Of we ontwerpen je complete interieur. In ieder geval gaan we, bij zowel kleine als grote opdrachten, samen met jou op zoek naar de stijl en de sfeer die je wilt neerzetten. Daarbij letten onze specialisten ook goed op uitvoerbaarheid en functionaliteit. Want uiteindelijk moet een interieur natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch.

Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren, beschikken wij over een team van vakmensen om een en ander goed en op tijd te realiseren. Zij hebben allemaal jarenlange praktijkervaring en zijn bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kun je er bij ons van uitgaan dat je altijd kiest voor kwaliteit. Kortom; wij voeren je interieurplannen met plezier van A tot Z voor je uit, en nemen je zoveel mogelijk zorg uit handen. Jij ontspant, wij doen het werk!

Kortom; wij voeren je interieurplannen met plezier van A tot Z voor je uit, en nemen je zoveel mogelijk zorg uit handen

Zien we je binnenkort?

We komen dagelijks verschillende smaken, voorkeuren en wensen tegen. Juist omdat er zoveel mogelijk is, raden we je aan om eens bij ons binnen te stappen. We maken er werk van om al jouw woonwensen om te toveren tot een persoonlijke inrichting waar je trots op bent. Daag ons uit en vertel ons wat jouw woonwensen zijn. Wij maken graag tijd voor je vrij.

De professionals van Profita Comfortabel Wonen verwelkomen je graag.